Friday, October 1, 2010

Questions.

Boleh tak I don't wanna cuci 'taik' orang lain dekat tempat kerja?
Boleh tak nak jumpa orang yang senonoh and wise banyak and faham common sense dekat tempat kerja?
Boleh tak I don't wanna work anymore?
Boleh tak I nak pray to god that I just wanna go back study again like cepat²?

Satisfaction in life dah semakin takde.
Living paycheck to paycheck sangat sucks.
God...nak nangis. 

4 comments:

ally said...

aim..sabarrrrrrrrrr byk2 tau...that is life kan..nak x nak kene face juga..byk2 sabar k..*hugs*

puan rocker said...

ally: tu la. i tgh sbr ally dats why throw tantrum dkt blog. sigh. :(

ajjah said...

at least you have blog to throw tantrum at babe.. :) unlike me, kena tapis every single word huhu

puan rocker said...

ajjah: but i can only channel a lil percent of anger in this blog just to maintain its "virginity". :D